UA-157035422-1
top of page

  OUR PHILOSOPHY 

VASS JET WASH S.R.L.

Prin platforma www.tractorstar.ro este principalul importator direct de tractoare japoneze si utilaje agricole din Romania.

Filozofia noastră:
Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă oferi soluţii in agricultură,casă şi gradină, sprijinindu-vă la îndeplinirea obiectivelor pe care le-aţi stabilit.
Încercam să avem cele mai bune relaţii de colaborare cu scopul de a răspunde cu promtitudine solicitărilor dumneavoastră.

Giving Back
20221214_152726.jpg
OFERTA:


Mini tractoare japoneze recondiţionate, fiabile şi de calitate la preţuri competitive de la mari producatori precum: Kubota, Yanmar, Iseki, Shibaura, Mitsubishi.
Mini tractoarele japoneze au devenit renumite pe piaţa mondială datorită robusteţii, performanţei şi fiabilităţii lor.
 
De ce sa alegeţi tractorasele japoneze ?
Fermierii japonezi folosesc tractorul doar de câteva ori pe an, de obicei pentru munca de rotaţie a solului in culturile de orez, nu mai mult de 50-60 de ore anual, iar programul guvernamental de înlocuire a tractorului face ca acesta să nu ajungă sa fie uzat, iar printr-o reparaţie capitală este readus la 95% din starea lui iniţială.
Reparaţia capitală constă în remedierea tuturor defecţiunilor mecanice ale motorului şi transmisiei recondiţionarea circuitului electric, înlocuirea componentelor îmbătrânite sau avariate, revopsirea tractorului daca este necesară,(la noi majoritatea au vopsea originala) înlocuirea cauciucurilor, filtrelor, uleiului, acumulatorului, asigurarea funcţionării tuturor comenzilor, pentru a livra clienţilor noştrii un tractor gata pregătit de lucru.

bottom of page