UA-157035422-1
top of page

  TRANSPORT,GARANTIE & RETUR 

TRANSPORT

Asiguram transport pentru toate tractoarele  achizitionate de la noi contra cost carburant.. Utilajele agricole cu volum redus si piesele de schim se pot livra si prin serviciul de curierat,cheltuielile fiind suportate de catre client.

GARANTIE

Oferim garantie pentru toate produsele noastre dupa cum urmeaza:

-Tractoare japoneze 12 Luni pe motor 

-Utilajele Agricole 12 luni.

Garantia se onoreaza la sediul firmei noastre din Sangeorgiu de Padure, Str.Rozelor,Nr. 115c ,Jud. Mures,Tractoarele si utilajele vor fii transportate la firma de  client. Cheltuielile de transport fiind suportate de catre client. 

NU se acorda garantie pentru :

  Nu se acorda garantie pentru componentele de frictiune,din sticla,mase plastice,consumabile,becuri,sigurante fuzibile,scurgeri de ulei sau carburant.

Buna functionare a produsului se garanteaza pe durata de mai sus,in conditiile exploatarii corecte, manipularii corecte in timpul transportului si intretinerii corespunzatoare.In cazul interventiilor sau  reparatiilor de catre persoane neautorizate produsul i-si pierde garantia.

Dupa receptia produsului obligatiile vanzatorului se diminuaza in conditiile mai sus mentionate.

RETUR

                                 Formular de Retur

În cazul în care doriți să returnați un produs achiziționat de la noi, am creat o politică de retur care să faciliteze acest proces. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție detaliile de mai jos pentru a înțelege pașii necesari în procesul de returnare.

 

Politica de Retur:

 

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 15 zile calendaristice de la primirea lor.

Produsele returnate ca si aspect  trebuie să fie în starea din momentul livrarii, să nu prezinte semne de uzură majora sau deteriorare.

Nu acceptăm returnarea produselor care au fost personalizate sau care din cauza exploatarii  defectuoase nu mai corespund produsului din momentul livrarii.

Procedura de Returnare:

 

Completați Formularul de Returnare  de mai jos cu informațiile necesare, incluzând data cumpararii, detalii despre produs și motivele returnării.

Trimiteți formularul completat la adresa de email specificată în cadrul formularului.

După primirea formularului, vom genera un AWB pentru ridicarea produselor de la dvs si veti fi contactat de catre firma de curierat pentru aceasta procedura daca produsele au fost achizitionate on line.Pentru TRACTOARE vom discuta personal sau telefonic si vom stabili de comun acord modalitatea de returnare .Aveti posibilitatea de a alege un alt produs (la care pretul poate varia de pretul celui cumparat anterior)sau vi se va returna suma achitata mai putin costul transportului daca este efectuat de noi.

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre, și vă asigurăm că suntem aici pentru a vă oferi asistență în fiecare etapă a procesului de returnare. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Trimiteti mesaj si va vom contacta cat mai curand posibil.

Multumim!

bottom of page