UA-157035422-1
top of page

  FAQ  

 • Cum cumpar?
  Pentru a putea face o comanda trebuie in prealabil sa aveti un cont si sa fiti logat. - Adaugati produsul dorit in cos apasand pe butonul "Adauga in cos"..
 • Cum finalizez o comanda?
  - Pasul 1: Pentru a finaliza o comanda trebuie sa dati click pe "Cosul meu" situat in partea dreapta sus a paginii. - Pasul 2: Dupa vizualizarea cosului si eventuala modificare a cantitatilor produselor cumparate, click pe "Finalizare comanda". Aici aveti posibilitatea sa mai verificati o data cosul de cumparaturi, sa alegeti tipul de facturare (persoana fizica sau juridica) si adresa de livrare a produselor - care poate fi implicita (cea completata la inregistrare) sau sa completati o alta adresa de livrare. - Pasul 3: Click pe "Trimite Comanda". In cel mai scurt timp, dupa procesarea comenzii o sa fiti contactat Telefonic pentru confirmarea comenzii.In cazul in care nu veti fii contactat va rugam sa ne contactati D-voastra pentru confirmare si disponibilitatea produselor comandate.
 • Cum recuperez o parola uitata?
  In casuta "Login utilizator" aveti un link catre "Am uitat parola".Completati e-mailul, si o noua parola va fi generata si trimisa pe e-mail. Dupa ce va logati cu noua parola va recomandam sa o schimbati cu o parola mai usor de tinut minte. - De regula noua parola ajunge aproape instantaneu, dar in functie de incarcarea retelei poate sa mai intarzie 5-10 min. De asemenea va rugam sa verificati si folderul "spam".
 • Cat este comanda minima?
  Nu exista comanda minima. Mentionam ca daca doriti sa completati o comanda deja trimisa, puteti face o noua comanda fara limita de suma care se va adauga comenzii precedente.
bottom of page